LOADING CLOSE

AFILIERI

Membru al Asociatiei Psihologilor din Romania (APR) - Personal ID A-7204
Este cea mai veche şi cea mai complexă organizaţie profesională a psihologilor din România, având rolul de a stimula psihologia ca ştiinţă şi de a asigura legătura bidirecţională cu practica psihologică, în scopul evoluţiei ştiinţei psihologice şi profesiei de psiholog (cu toate specializările sale).
Membru asociat American Psychological Association (APA) - Personal ID 00222602
APA este cea mai importantă organizație științifică și profesională care reprezintă psihologia în Statele Unite, cu mai mult de 115.700 de cercetători, educatori, clinicieni, consultanți și studenți ca membri ai săi.
Membru al Asociației de Psihofarmacoterapie și Ştiințe Cognitive
Asociaţia de Psihofarmacoterapie şi Ştiinţe Cognitive (APSC) îşi propune ca scop desfăşurarea activităţilor psihologice şi psihofarmacoterapeutice într-un cadru care se află în conexiune directă cu activitatea de cercetare specifică domeniilor: psihologie clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie; psihofarmacologie şi psihiatrie biologică; psihooncologie şi aria afecţiunilor somatice (boli ale sistemului cardiovascular, afecţiuni endocrinologice, boli ale sistemului gastro-intestinal, afecţiuni dermatologice şi dermato-oncologice, boli reumatice etc.
Membru Mensa - Personal ID RO 013415
Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie în 1946 cu scopul de a identifica și pune în legatură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Singurul criteriu de admitere în Mensa este obţinerea unui scor care va plasează în procentul de 2% al populaţiei. Acest rezultat trebuie obţinut într-un test de inteligenţă aprobat de Mensa. Altfel spus, calitatea de membru este deschisă tuturor celor care au un coeficient de inteligenţă (IQ) destul de ridicat pentru a se clasa între primii 2 dintr-o sută din punctul de vedere al inteligenţei.

European Association of Clinical Psychology and Psychological Treatment - Personal ID 10821RO
Asociația Europeană a Psihologiei Clinice și a Tratamentului Psihologic a fost înființată cu scopul de a stimula cercetarea, educarea și diseminarea rezultatelor științific evaluate pe:

Diagnosticarea și clasificarea tulburărilor psihice
Mecanisme psihologice și psiho-biologice ale sănătății și bolilor
Tratamente psihologice, psihoterapie
Prevenirea și reabilitarea
Asistența medicală în tulburările mintale
Diseminarea și punerea în aplicare a tratamentelor psihologice bazate pe dovezi

Membru al Colegiului Psihologilor din Romania - Personal ID 15451
Asociație profesională a specialiștilor în psihologie din România. Colegiul Psihologilor coordoneaza activitatea psihologilor.